Ön itt jár: > >

Rólunk

Megéheztél, Ínyenc vagy?

Kínálatunkat  megtalálod ide kattintva!

Bizonyára okoz egy kis fejtörést a nap kérdése...Mi legyen az ebéd? Azt hiszem ez mindenkinél el hangzik a háztartásban vagy a munkahelyén.

Milyen szempontok szerint választunk ebédet?

ÍZ:

Legyen finom,omlós egészséges,de mégis ropogós. Ahogyan két ugyan olyan ember, úgy két ugyan olyan ízlés sem létezik. Rövden: Harmóniában álljanak az ízek,akár csak a nyári hűsítő rozéfröccs vagy a Mama féle képviselőfánk esetében. Személy szerint Én a házias ízeket kedvelők csoportjába tartozom, azt hiszem, annak is egy 2.0 verziójába. (Még teszek bele egy kicsit ebből abból, na még egy kis fokhagymát is...Édesapám azt mondta majd kinövöm.) A jellegzetes fokhagymás, hagymás, piros paprikás íz az amitől dúzzad a Magyar ember keble. Ezek mellett nagyon fontosnak tartom megismertetni mindenkivel a nemzetközi gasztronómia remekműveit és olyan íz élményt mutatni ami az átlagos ebéd szünetet a nap fénypontjává varázsolja.

Kitűnő szakember működteti fogaskerekünket, keze munkái megtekinthetők itt.

 

 

ÁR:  

A legbefolyásolóbb tényező mellyel számolnunk kell, mielőtt megkóstoljuk a rakott tököt, vagy kelkáposzta főzeléket.

Nincs is annál vérlázítóbb, mikor a várva várt pizza, ebéd menü vagy a hamburger nem a kívánt eredményt nyújtja, amiért egy átlag fő étel árát megfizetjük. Szintén a saját Magam példájával élve, Én örömmel fizetek olyan ételért, ami kielégíti feneketlen férfiúi étvágyamat és az ízek iránti igényemet. Kiemelkedő esetekben a minőségi eredmény mellett a vendéglátó egy kedves gesztussal vagy egy apró ajándékkal szebbé teszi a napomat, mindezt kedvező áron. Kell ennél több? Valószínű máskor is el látogatok hozzájuk.Véleményem szerint átlagban ezek a helyek többségnek számítanak hazánkban, mint az elöbb említett kategória. Hála az égnek. Minden álmom az utóbbiakhoz igazodni,így alakítjuk az ár képzési valamint marketing stratégiánkat. Kedvezményeinkről tudj meg többet itt. 

 

MIT EGYÜNK?

Számításba véve a tapasztalatainkat, hasznos lehet alaposan felkutatni a Nekünk megfelelő vendéglátó helyet. Gondolatomban a boldogság egyik kulcsa az, mikor megfelelő tápanyag bevitellel tiszteljük meg Magunkat. Ha egy héten párszor eltérünk a szupermarket adta finomságoktól és főtt ételt eszünk jól párosítva, sokkal energikusabbak vagyunk. Szervezetünk nem egy égő gyufaszálként fárad el, hanem hosszú,tartós energiát biztosítunk a motornak mely életünket hajtja. Azt hiszem rohanó világunkban ez elengedhetetlen. Megkóstolnád mit főzünk Neked? 

Biztosan megéheztél, itt találod kínálatunkat!